fbpx
Scholl - Helsingborgs Skoservice
15382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15382,page-child,parent-pageid-15264,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Komfort för alla tillfällen

Scholl är ett välkänt varumärke som borgar för hög kvalité, fotriktighet och balans. Deras biomekanics sula är en väl utprovad innersula som stärker både knä, höft och rygg. Vi på Helsingborg Skoservice är väl utbildade i Scholls olika sulors funktion, så bara kom in och fråga om råd.

Nedan visar vi endast ett urval om vad som finns i butiken. Badskor 399 kr, övriga Scholl sandaler från 699:-

NYHET

Sprinter Brisk

Scholl

Sprinter Brisk är en sneaker med Scholl Biomechanics-teknik som kännetecknas av en lätt sula. Med en Triplanar innersula som gör det möjligt att förbättra fotens hållning och justering, vilket ger största möjliga komfort medan du går.

995 kr

Rio Ad

Scholl

Scholl sandal i ergonomisk design för ett så naturligt steg som möjligt. Denna modell har 3 spännen över foten. Finns i flera färger.

Airbase Black

Scholl

För dig som letar efter ett par bekväma och snygga tofflor att bära hemma eller på jobbet, är Scholl Airbase AD Black rätt val. Dessa sköna tofflor är utvecklade med en ergonomisk sula för att passa fotens naturliga former perfekt.

Aalim

Scholl

För dig som letar efter ett par bekväma och snygga tofflor att bära hemma eller på jobbet. Finns i svart och brunt.

Moldava

Scholl

Moldava är en svart, fotriktig och ortopedisk kvalitetssandal från Scholl, som är försedd med en sula av kork och gummi samt remmar i svart läder med justerbara spännen.

Jump

Scholl

Jump är en bekväm lättviktstoffel av slip-inmodell som kan användas både inom- och utomhus. Finns i flera olika färger.

Windstep

Scholl

Härlig fritidssko från Scholl. Finns i svart och silver.

New Sprinter

Scholl

Sprint är en sneaker med Scholl Biomechanics-teknik som kännetecknas av en lätt sula. Med en Triplanar innersula som gör det möjligt att förbättra fotens hållning och justering, vilket ger största möjliga komfort medan du går.

Nautilus

Scholl

Klassisk badtoffla.

Sea

Scholl

Scholl Sea är äntligen tillbaka! Den ultimata badtofflan för alla. Skön och bra för dina fötter.