fbpx
Sömnad - Helsingborgs Skoservice
15395
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15395,bridge-core-3.1.8,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Sömnad

I vår sömnadsverkstad lagar vi allt i från väskor, stövlar till i stort sett allt som har med sömnad att göra. Vi byter eller lagar dragkedjor i jackor, väskor och stövlar. Vi hjälper er gärna, så kom in till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Vi lagar din jacka, väska eller stövel

Har din skinnjacka blivit trasig kan vi säkert laga den. Samma gäller väskor och stövlar. Vi byter eller lagar trasig dragkedjor. Vi fixar även ett trasigt spänne till ridhjälmen… bara för att nämna några exempel. Kom in till oss så kan vi säkert hjälpa dig.

Mer plats i stövlarna?

Vi på Helsingborgs Skoservice syr även in- eller ut skaften på dina stövlar efter dina personliga behov. Vi har lång erfarenhet av denna typ av skosömnad och skojusteringar. Kontakta oss om du har frågor eller kom gärna in till vår nyrenoverade butik och skomakeri på Hälsovägen 42.