fbpx
Skomakeri - Helsingborgs Skoservice
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,bridge-core-3.1.9,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Skomakeri

Som skomakarmästare i tredje generationen utför vi alla slags reparationer av skor där vi använder oss av de bästa materialen på marknaden. Vi hjälper er med såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder och behöver ni hjälp med era gamla skor så tveka inte att kontakta oss.

Skoreparationer

I vår skoverkstad erbjuder vi reparationer som helsulning, sparsulning, klackning, helbottning och sätter i nytt bakfoder. Vi är specialiserade på randsydda skor och använder oss bara av de bästa materialen på marknaden då vi ställer höga krav på vår egen kvalité och noggrannhet på våra skoreparationer. Vi kan även sätta i kedjor i stövlar som tidigare saknade kedjor och syr även in- eller ut skaften på stövlar.

Skovård

Vi tycker det är lika viktigt med bra skovård. Alla skor som blir reparerade av oss putsar vi och kan göra en grundlig genomgång av skovård om ni så önskar. Vi har stort sortiment av skovårdsprodukter från Collonil och Loake – allt som behövs för att dina skor skall få den kärlek dom behöver. Välkommen in så får du råd om vad som passar dina skor bäst.