fbpx
Loake, rum & barber - Helsingborgs Skoservice
17324
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17324,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
EVENT

Loake, rum & barber

Kära kunder och vänner, som ni förstår måste vi ställa in vårt event ”LOAKE, RUM & BARBER”. Inget konstigt med det egentligen. Vad ni istället kan göra är att fortsätta handla hos oss i butiken.

 

LOAKE, RUM & BARBER är ett event för livsnjutare, finsmakare, gentlemen och gentlewomans. Eventet är öppet för alla från kl 18:00-21:00 fredagen den 3 april 2020. Vi bjuder på tilltugg och passande dryck och butiken har mängder av erbjudande från Loake.

 

Vi bjuder även in till romprovning under kvällens event. Mellan kl 19:00-20:00 och är begränsat till endast 50 platser. Kvällens rom-ciceron är den välkände krögaren och sommeliern Henrik Ljungqvist. Romprovningen har endast 50 platser och kostar inget. Åldersgräns 20 år. Här gäller det att vara snabb för det är ”först till kvarn” som gäller. Anmälan till romprovningen sker här.

 

För att göra kvällen extra speciell har vi bjudit in Helsingborgs kanske bästa barberare denna kväll. Belal Awad och hans entourage från The Barbershop på Tågaborg kommer till oss och erbjuder traditionell rakning med kniv, trimning av skägg, mustasch mm helt kostnadsfritt.

 

Anmäl ert intresse för Loake, rum & barber här. Om ni inte har Facebook, kontakt oss på 042-21 20 20 eller skoservice@live.se

 

LOAKE, RUM & BARBER kommer bli en fantastisk kväll för alla. Var lite förberedd och kolla in vårt Loakesortiment på här!

Varmt välkommen!