fbpx
Loake, rum & barber - Helsingborgs Skoservice
17732
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17732,bridge-core-3.1.8,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
Helsingborgs Skoservice

Loake, rum & barber

Loake, rum & barber är ett event för livsnjutare, finsmakare, gentlemen och gentlewomans. Eventet är öppet för alla från kl 18:00-21:00 fredagen den 24 september 2021. Vi bjuder på tilltugg och passande dryck under kvällen. Butiken har mängder av erbjudande och hela 20% rabatt på allt i butiken inklusive Loake! Dessutom kryddar vi till det med hela 40% rabatt på utvalda modeller från Loake.

 

Vi bjuder även in till romprovning under kvällens event mellan kl 19:00-20:00. Kvällens rom-ciceron är den välkände krögaren och romconnoisseuren Henrik Ljungqvist. Romprovningen har endast 20 bokningsbara platser och är gratis. Åldersgräns 20 år. Här gäller det att vara snabb för det är ”först till kvarn” som gäller. Anmälan till romprovningen gör ni på Facebook. 

 

För att göra kvällen extra speciell har vi bjudit in Helsingborgs kanske bästa barberare denna kväll. Belal Awad och hans entourage från The Barbershop på Tågaborg kommer till oss och erbjuder traditionell rakning med kniv, trimning av skägg, mustasch mm helt kostnadsfritt.

 

Albin Wahlgren kommer att finnas på plats med en traditionell skoputsarstol och erbjuder skoputsning för 100 kr där hela summa oavkortat går till Barncancerfonden

 

Från 09:00 kommer det finnas massor av erbjudanden, utlottningar och överraskningar då vi samtidigt firar 40 år i branschen. 20% rabatt på allt i butiken. Exempel på utlottning; köp ett par skor från Loake och du är med i en utlottning där man vinner ytterligare ett par skor från Loake. Goodie bags och erbjudanden från Aslak Nørgaard, Brunner, Brunngård, Goodstep, Loake och Scholl. 

 

Anmäl ert intresse för Loake, rum & barber här. Om ni inte har Facebook, kontakta oss på 042-21 20 20 eller på skoservice@live.se

 

Loake, rum & barber kommer bli en fantastisk kväll för alla.

 

Varmt välkomna!

Ps. Naturligtvis anpassar vi oss efter FHM’s rekommendationer och kommer ha både handsprit och munskydd tillgängligt. ds.