Ortopediska sulor - Helsingborgs Skoservice
16042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16042,page-child,parent-pageid-15264,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Ortopediska sulor

I vår butik hittar du ortopediska sulor från både Scholl, Pedag och 52bones. En ortopedisk sula kan göra stor skillnad i det daglig livet. Detta kan också vara ett alternativ till att göra fotavgjutning och specialforma en sula till din fot. Fråga oss, vi har 25 års erfarenhet av ortopediska sulor.

Ortopediska sulor

52bones

52bones är utvecklat och anpassat för att ge fötterna bästa tänkbara komfort och för att göra det enklare för dig att hitta rätt sula för olika typer av aktiviteter och skor. Välj mellan modeller med tydlig funktion i segmenten Comfort, Active, Basic och Professional.

Priser från 130 kr

ARCH SUPPORT SYSTEM

52bones

Anatomiskt uppbyggd fotbädd med anpassad hålfotshöjd. Genom att kroppsvikten balanseras och foten hålls i rätt position motverkar sulan både pronation och supination. Sulans optimerade stöd och maximala dämpning gör den perfekt vid fysisk aktivitet, men även idealisk som ”allround” sula.

PETITE INSERT

52bones

Passar alla typer av hålfotsvalv. ¾ stötdämpande sula som ger stabilt stöd för hålfoten och har dämpande hälkopp. Lindrar trötta och värkande fötter. Passa alla skor och tar minimal plats i skon.

FOOT PAD

52bones

Gelsula i TPE för maximal stötupptagning. Har tre olika densiteter av TPE-gel som ger dämpat stöd för hela foten, även sidorna, genom hälkoppen. Vagga för mellanfoten stödjer och stabiliserar.

HEEL PAD

52bones

Hälkudde i två olika densiteter av TPE-gel vilket skapar dämpat stöd för hela hälen, även sidorna, genom hälkoppen. Neutraliserar lätt pronation genom stöd för främre delen av hälen.

SOFT FOOTBED

52bones

Ultralätt fotbädd i PU-skum som ger stabilt stöd för foten samt oöverträffad stötdämpning, vilken lindrar hälsporre. Hålfotstödet hämmar pronation och supination. Längsgående kudde som stödjer plantar fascia och metatarsalvalvet.

INDIVIDUAL FOOTBED

52bones

Fotbädd i EVA med individuell anpassning. Ger stabilt stöd för hålfot och häl samt har ett dämpande mellanskikt. Hålfotsstödet balanserar hela kroppsvikten på foten och hämmar både pronation och supination. Djup hälkopp för dämpning av hälen.

SOFT SUPPORT FOOTBED

52bones

Fotbädd i EVA med stöd för hälben och bakre hålfot. Stabiliserar och fördelar kroppsvikten över hela foten, vilket vid rörelse leder till minskad påfrestning för häl och knä. Ytskikt i EVA dämpar och formar sig efter foten. Passar neutrala och höga hålfotsvalv.

LIGHT SUPPORT

52bones

Ger stöd åt häl och hålfot. Tillverkad EVA vilket ger dämpande effekt för hela foten. Ytskikt i polyester och bambu. Passar låga och neutrala fotvalv och alla typer av skor. Klippbar. Handtvättas.